mandag 21. mai 2012

Nyoppusset bad...

Da vi flyttet inn i huset vårt i oltober 2010 var så og si alle rom i trehvitt panel eller grønn/gul/lakserosa miljøtapet. Ettersom jeg var høygravid og mannen jobbet på Rena da vi flyttet inn ble det ikke gjort så mye annet enn høyst nødvendig. Etter at datteren vår ble født ble hennes rom, samt badet, gangen og kjellerstuen som alt ligger i første etasje pusset opp.

Alt er ikke ferdig enda, men jeg tenkte å vise frem rom for rom etter hvert som de er ferdige. Så i første omgang blir det badet i første etasjen som skal vises frem.

Badet er ganske lite, og smalt, med ett lite vindu. Panelet, som var veldig gulnet gjorde at badet var veldig mørkt og innestengt. Etter to strøk grunning og to strøk hvit oljemaling ble badet hvitt. Desverre ser veggene litt gule/skitne ut mot de kritthvite flisene som var der fra før (vi valgte å beholde de gamle flisene som var der fra før av i første omgang).




Baderomsinnredning ble i all enkelhet kjøpt på Ikea, og hele badet ble pusset opp for under 2000,- inkl innredning/vask/kran/maling etc. Mannen fikk velge stort sett alt på dette badet, for jeg fant ut at det var greit å ha en fortrinnsrett når kjøkken/bad i annen etasje skal pusses opp.


Bak veggen hvor håndkleet henger er dusjen, så badet er langt og smalt. Det fungerer veldig greit som ett gjestebad, men det fungerer dårlig som ett bad for oss nå med tanke på stelling av datteren samt oppbevaring av klær og utstyr i forbindelse med det. Men jeg tenker meg at datteren vår er storfornøyd med å ha ett eget bad vegg i vegg med rommet sitt når hun nærmer seg 10-12 år.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar